QistinaHannani's Life
Vaining :)
Friday, 22 February 2013 4:05 am 0 Atashinci(s)

Assalamualaikum :) And hii :)
Long time no see kan ? hahaha . busy dgn sekolah lah ni . 
hahaha . now aku nak tunjuk pictures yang aku and kawan aku ber-vaining dekat sekolah :3







                       
Haaaa . try lah teka mana satu aku :3 hahaha . okay bye peeps :) Salam :)

Me in 2013 :)
Sunday, 3 February 2013 4:35 am 0 Atashinci(s)


Assalamualaikum :) 
Aku nak post gambar je . sebab takde idea nak cerita pasal apa . 





















Schoooooooool :3
Saturday, 19 January 2013 5:01 pm 0 Atashinci(s)


Assalamualaikum ^^
Lama tak update blog . ye lah . 
dah masuk sekolah kan ? lagi lagi skolah menengah . 
memang bertimbun timbun lah homework-nya :p
ok ok ok . hmm . 

So , aku dapat kelas kedua dari sembilan kelas . 
ok tak ok tak ? hihi . 
nama kelas aku 1 Belian . best gila and untung aku dpaat kelas tu . 
Aku sama kelas dengan , Iqah , Dyra and Ain . yang lain tu tak rapat sangat . 
hmm . so kitorang kadang kadang selalu jadi gila kat kelas :3
kitorang kadang kadang takde mood nak belajar so main main lah 
gelak ketawa sana sini . 
but sometimes , kitorg terpaksa mnghadap buku kat kelas tu . 
Disebabkan PBS =.=
Stress gilaa tahu . hurmm . 

So , kan aku ada apply asrama kan ? result asrama tu tak kluar lagi . 
Aku 50% nak masuk lagi 50% taknak masuk . 
hurmm . aku macam takbersedia lagii . 
But aku ada juga macam taktahan dduk dkt skolah menengah yg 
aku tengah belajar skrg nii .
Sabaaar je laah . Hurm .
okay lah . nanti kalau ada masa aku upload gambar aku berpkaian sekolah ^^

OK OK ? ^^y

Assalamualaikum :*

Much love love love , hahahaha !





Goodbye 2012 :( Welcome 2013 :)
Monday, 31 December 2012 6:31 pm 0 Atashinci(s)


Assalamualaikum :)
And hye . So today is first day in January 2013 . First page of 2013 . 
It is so hard to leave 2012 , but time flies so fast . 
Eventhough 2012 gone , but memories not . 
Memories always in my heart :) I miss 2012 :/
I miss hang out with my friends , playing in the class , being naughty in class , 
have a party in class , lol :p
But i miss everything :'(  I miss all teachers in SKBSD1 .
But InsyaAllah i wont forget them . I miss them , i love them .
Seriously , I dont want seondary school  .
I miss my primary school . 

Seriously , i wont forget all memories in 2012 :) 
So , In 2013 , i will be the junior in SMK BSD2 . 
So , my wish in 2013 is 

  : study hard.
                                      : no last minute doing homework .
                                                   : be a good daughter , a good muslimah .

Top 3 wishes . lol :p
Okay so , byee :)

I miss 2012 , but i hope 2013 is more better than 2012 :>






Kawan baik .
Wednesday, 5 December 2012 1:42 am 0 Atashinci(s)


Okay . tajuk harini ' Kawan Baik ' . 

Okay . korang semua mesti ada kawan baik kan ? kalau nama pun kawan baik mesti kawan tu kawan yg boleh paham korang , yang korang rasa selesa dengan dia .
Sama macam aku jugak . Aku ada kawan baik jugak . 
Ramai . takde ramai mana . Tapi aku takkan nak bgtahu nama dia sape . takde smpai 10 org .
tu ramai sangat . Kawan baik aku ni , dia suka dgr cerita aku , dia suka tolong aku bila aku susah , 
kadang kadang kitorang gelak smpai tak ingt dunia . Kadang kadang selalu gaduh , kalau sminggu kalau takgaduh , taksah . Tapi bila gaduh tu , mesti ada salah seseorang . kadang kadang ade yg tersalah paham . So , kitorg selesai kan elok elok . Kitaorg selesaikan dengan cara yg betul . Kadang kadang dia buat aku sakit hati . Tapi aku macam aku takpernah pulak kan ? Dia tu seorang kawan yg paham aku kdg kdg . 
Dia lawak gak ah . and dia suka rendah kan diri dia . Dia cepat jealous gak . Kalau dulu dulu , dia taksuka aku kawan dengan budak sorg ni . Then lama lama aku macam dah takrapat ngan budak tu . Aku rindu waktu belajar dlam kelas , waktu kitorg bercakap , cikgu marah . then kitorg still gelak :p
Main main je . Hahahah . Dia best ah . dia sporting gak . Kalau dia ade masalah , dia cerita kat aku . 
Kadang kadang bila dia rendahkan diri dia , macam terlebih . then aku macam menyampah tau . 
So aku buat bodoh je . Sebab aku kena terima dia . sbb dia kawan baik aku kan . 

Yang lagi sorg ni , aku okay gak ngan dia . walaupun baru rapat . awal tahun dulu ok lah . 
Dia bnyak tolong aku gak . Dia selalu buat lawak jugak . tapi dia kata , aku yg buat lawak . 
Hahahah . Dulu waktu drjah 3 kut , kitorg enemy ah . ade sbb yg tertentu . 
Tapi tu bodoh bodoh je . ahaha . skarang dah okay . Dia pndai jugak . Dia lembab sikit . maksud aku , susah nak paham apa yg org cakap . lebih senang nak cakap ' blur ' . Ahah . Dia ade problem gak . tapi aku suruh dia lupakan problem tu sbb aku taknak lah dia hidup untuk bersedih je kan . Dia jenis yg bila bercerita nak gempak je . Laju betul dia cakap aku nak mnyelit pun rasa bersalah . Cakap mcm guna satu nafas je . 
Okay tu lawak :p 

Okay , yg dia ni , aku baru rapat tahun ni sbb dia skolah jauh .  dia ni  suka buat lawak . Dia suka takutkan org , dia ni suka sangat berlakon jadi hantu . ahaha  . Then takut takut kan org . Aku ingt lagi time tg rumah dia . Kitorg tgk melati :p ahahahah . then lpastu , smua takut . Dia sporting jugak . Dia ni kalau kluar dgn dia . kalau takde org besar , dia akan jadi cuak . ahahahh . cuak tahap gaban . pffft -.- kdg kdg rasa nak tumbuk dia . Ahahah . tapi rasa syg so tak jadi :3 okaay :)

Aku bukan ade 3 bestfriend je . takkan aku nak describe smua . sakit tangan . patah kang ? sapa nak cantum kan balik ? Hah !?
Hahah jkjk . Aku sayang smua besfriend aku . Dorg suka buat aku gelak , gembira , ade tempat aku nak bercerita .  Menipu lah kalau kita TAKPERNAH kutuk BESTFRIENDS kita . memang menipu . Aku pun pernah . takkan korg tak pernah . ahahah . Kadang kadang aku kutuk sbb aku takboleh tahan . Tapi sorry ah . kalau korg pernah terasa dgn aku ke apa . Korg pernah rasa nak berdendam dgn aku ke . SORRY ok ? Okay lah bye .
Assalamualaikum <3 xoxo :)


Aku sayang semua bestfriends aku . IKHLAS :')




2 December :')
Monday, 3 December 2012 6:40 pm 0 Atashinci(s)


Okay , nampak tajuk tu ? yess . 2 December . 
Apa kena mengena dengan 2 December ? ahahah . 
Okaay . sekarang aku akan cerita . 
2 December a.k.a kelmarin ,
aku , iffah , marsya , dyra , alin , adik dyra and cousin dyra , 
kitaorang pergi jalan jalan kat Curve . 
Pergi tengok wayang and ice skating . 
Wayang tu cerita Breaking Dawn Part 2 . 
Sumpah best gilaaaaaaaa . Renesmee tu lawaa :( 
Hahahah . takpe takpe . then main ice skating . 
Eh eh  !
Main ice skating dulu , baru tgk wayang .  
Ice skating was really FUN . 
VERY FUN . 
Aku jatuh satu kali je sbb aku main perlahan perlahan . tu pun Marsya yg tolong ajar . 
Then aku reti gak ah :p
Takde laah reti sgt . tengah nak improve ah . 

Okay okay . Kluar pkul 10 lebih then balik pkul 6.00 .
Have a great day :')
Hurm . I really really gonna miss them . 
Im gonna miss Iffah . Because she will stay at Shah Alam soon . 
And she will be school there . I think so . 
But i dont think next year i will be school at smk2 . 
My parents ask me to school at Sekolah Agama . But i dont kno where and i dont want .
Pfft . nvm lah . Just tawakal . 
Ahhh ! 4 more days i will get my present :)






Kawan baik :)
Thursday, 29 November 2012 11:16 am 0 Atashinci(s)

 



 Hye. Hurm . 
Harini hari paling best sbb , kawan baik aku , dia online stelah lama kitorg tak chat :)
Ahahahahah. So , kitorg chat lama jugak, hahah. 
Dan smpai skrg . Hurm , 
Dia baik tau , dia caring. 
Dia tempat aku bercerita. Dia percaya aku. 
UPSR dia pun sama macam aku.
Dia ada lima adik beradik macam aku. Tapi nnti taklama lagi tambah lagi sorg.
Ahahah. untung lah awak adik ramai.
Sayaa ni , adik pun takde, ahahah.
Okaay. 

Heyy . Kitaa nak ckp , bila besar nnti jngn lupaa kitaa ye :)
Nanti kalau jumpa jngan sombong. 
Ingat chocolate Toblerone :> Hahahahah.
Nanti kalau ade event kat SK1 , datang ah. boleh jumpa.
Awak tu dduk jauh. *takde jauh sangat*

Nanti dapat adik jngn lupa amik gmbar letak kt fb :)
Gambar dia sorg je tauu. Ahahah ^^
Okaay lah ni jee. byee . 
eh eh . 
ILOVEMYBESTFRIENDS :)
















Some Words ;



Hello and Welcome my fat zomba(s). You have entered to my blog .
I just shared what I like and feel. Its about my world ;)
.

Updates : Template changed *tingting*

Cbox Song ;



♦ URL blog wajib ade not email
♦ Harsh words & Anon not allowed


Credits ;

The Skin By : Mrs Af
Basecode : Pieqah
Edited : Hana

All rights reserved ® Qistina Hannani -2013-.